ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επιστροφές προϊόντων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

1. Είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική συμπλήρωση της φόρμας επιστροφών (πατήστε εδώ) για Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντος(ΑΕΠΠ).

2. Η απόδειξης αγοράς ή τιμολόγιο συνοδεύει το προϊόν.

3. Το προϊόν και η συσκευασία του να είναι σε τέλεια κατάσταση.

Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόντος που μας επιστρέψατε.

Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί θα ελεγχθεί από την εταιρείας μας και αφού επιβεβαιωθεί η αρτιότητα του προϊόντος θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να διεκπεραιωθεί η αντικατάσταση ή η επιστροφή χρημάτων.

Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το www.farmaki.gr δεν εγγυάται την ασφάλεια και ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Απόδειξη ημερομηνίας αποστολής αποτελεί η σφραγίδα του courier. Επιπλέον, το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να φέρει όλα τα ταμπελάκια της εταιρείας. Όπου παρέχονται ζώνες και αξεσουάρ, θα πρέπει επίσης να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος. Επίσης, το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση όπως αυτή της αρχικής, χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις.

Καμία επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή εάν δε φέρει την έγκριση της εταιρείας. Συμπληρώνετε ηλεκτρονικά τα στοιχεία στη φόρμα για Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντος .Η απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο συνοδεύει το προϊόν.Πριν την παραλαβή των επιστρεφόμενων ειδών η εταιρία μας δεν πραγματοποιεί κράτηση/δέσμευση νέου/ων προϊόντος/ων.

To www.farmaki.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων τα οποία φέρουν αλοιώσεις ή έχουν στοιχεία κακομεταχείρισης, σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών που αναφέρονται παραπάνω.

Επιστροφή Χρημάτων

Στην περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή χρημάτων λόγω επιστροφής προϊόντος, το ποσό θα επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή της αγοράς του προϊόντος,το αργότερο εντός είκοσι (20) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος στην εταιρεία μας.

Η υπαναχώρηση είναι το δικαίωμα σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Διαδικασία Αλλαγής Προϊόντων μέσω Καταστήματος

Η αλλαγή οποιοδήποτε προϊόντος που αγοράστηκε μέσω του www.farmaki.gr, μπορεί να γίνει δια ζώσης στο κατάστημα μας Τσαμαδού 36 Πειραιάς κατόπιν συνεννόησης.

Αλλαγές γίνονται υποχρεωτικά με την προσκόμιση της απόδειξης προϊόντος και εντός 15 ημερών.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Όταν το προϊόν φέρει εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα, θα αντικαθίστανται (αναλόγως της διαθεσιμότητας) ή θα επιστρέφονται τα χρήματα,( κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη) με το κόστος επιστροφής να επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου την εταιρεία www.farmaki.gr.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
espa banner